Davet Mektubu Alarak TÖMER'de okumak isteyenler için

Davet Mektubu alarak Bartın Üniversitesi Türkçe Öğretim Uygulama ve Araştırma Merkezinde (BARÜ-TÖMER) Türkçe öğrenmek isteyen kişiler aşağıdaki adımları izleyerek başvurularını yapabilirler.

A. TÖMER NUMARASI ALMA VE BELGELERİN TEMİNİ
1- TÖMER numarası almak için https://veri.bartin.edu.tr/u/tomer_ogrenci_kayit.html adresini ziyaret edin. (Cevaplayamadığınız soruları boş bırakmayıp “---“ yazabilirsiniz! Aksi taksirde sistem size onay vermeyecektir!)

2-  Bağlantıda verilen taahhütname belgesini ve başvuru formunu çıktı alarak imzalayın. Sonra bu belgeleri PDF formatında veya net bir fotoğrafını çekerek saklayın. Türkiye'ye gediğinizde BARÜ-TÖMER Öğrenci İşleri Ofisine teslim edin.

Dosya 1 (Taahhütname)

Dosya 2 (Başvuru Formu)

B. BELGELERİN GÖNDERİLMESİ

3-  “TÜRKÇE DİL KURSU VİZESİ” için davet mektubu isteğinizi aşağıdaki belgelerle birlikte budem@bartin.edu.tr e-posta adresine gönderin. (TÜRKÇE DİL KURSU VİZESİ haricinde başvurular kabul edilmeyecektir.)

a) Taahhütname
b) Başvuru Formu
c) Pasaport Fotoğrafı

4- Daha sonra ödeme yapmak için size göndereceğimiz bağlantıdan ödemenizi KREDİ KARTI ya da BANKA KARTI ile yapın.

C. BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE KAYIT SÜRECİNİN TAMAMLANMASI

5- Gerekli kontroller yapıldıktan sonra eposta adresinize davet mektubu gönderilecektir. Davet mektubu ile birlikte 10 gün içinde Türkiye’ye gelip BARÜ-TÖMER’de kayıt işlemlerinizi tamamlamanız gerekmektedir. Aksi takdirde kayıt işlemi iptal edilecek ve ücret iade edilmeyecektir.