image/svg+xml

Yeni Kayıt Yaptıran Yabancı Uyruklu Öğrencilerimizin Dikkatine! (Zorunlu Türkçe Hazırlık Programı)

Bartın Üniversitesi bünyesinde eğitim-öğretim faaliyetlerinde bulunan Fakülte, Yüksekokul, Meslek Yüksekokulu ve Enstitülere
Yeni Kayıt Yaptıran Yabancı Uyruklu Öğrencilerimizin Dikkatine!
(Zorunlu Türkçe Hazırlık Programı)

Bartın Üniversitesi Dil Eğitim-Öğretim Uygulama ve Araştırma Merkezi (BÜ-DEM) tarafından 16-17 Eylül 2019 Pazartesi ve Salı günleri uygulanacak olan Türkiye Türkçesi Dil Yeterlik Sınavına girmesi gerekmektedir. Bu sınavda başarılı olan öğrencilerimiz Türkiye Türkçesi Hazırlık Programından muaf sayılarak bölümlerinde eğitim-öğretim faaliyetlerine başlayacaktır. Sınava katılmayanlar ile katıldığı halde başarılı olamayan öğrencilerin Türkiye Türkçesi Dil Hazırlık Programını takip etmeleri zorunludur.